Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comissió bilateral per analitzar el patrimoni de Tarragona

Ajuntament i la Generalitat buscaran “línies de cooperació, tant per a l’amfiteatre com per a la resta dels monuments”, argumenta l'alcalde Pau Ricomà

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'alcalde Pau Ricomà i el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo. FOTO: Aj. Tarragona

L'alcalde Pau Ricomà i el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo. FOTO: Aj. Tarragona

La tercera setmana de desembre es reunirà una comissió bilateral Ajuntament–Generalitat de Catalunya per tractar les necessitats i les actuacions del conjunt patrimonial de la ciutat. Així ho ha manifestat aquest dijous l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, qui ha comparegut aquest migdia davant dels mitjans de comunicació acompanyat pel conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo.

Ricomà ha aclarit que l'informe encarregat per la Generalitat sobre l'estat del patrimoni de la ciutat no es va rebre oficialment fins aquesta setmana, quan l'actual equip de govern en va tenir coneixement per primera vegada. L’alcalde també ha afegit que s'analitzarà internament perquè, si a nivell tècnic municipal es tenia coneixement de l'existència d'aquest informe des del mes de març, no se n’havia donat compte.

L’alcalde Ricomà ha explicat: "La tercera setmana de desembre convocarem una comissió bilateral entre Ajuntament i Generalitat, tècnica i política, per tal de buscar línies de cooperació tant per a l'amfiteatre com per a la resta del conjunt monumental". I ha afegit: "Per nosaltres la cura del patrimoni és importantíssima, tant des del punt de vista històric com de factor generador d'oportunitats de futur. És per això que farem possible la inversió necessària que els últims anys no hi ha hagut".

Després de la trobada amb la Generalitat es convocaria una reunió del Consell Assessor de Patrimoni per compartir les conclusions de la reunió amb els representants del sector.


 

Temas

Comentarios

Lea También