Comissió bilateral per analitzar el patrimoni de Tarragona

Ajuntament i la Generalitat buscaran “línies de cooperació, tant per a l’amfiteatre com per a la resta dels monuments”, argumenta l'alcalde Pau Ricomà

05 diciembre 2019 13:14 | Actualizado a 07 diciembre 2019 13:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La tercera setmana de desembre es reunirà una comissió bilateral Ajuntament–Generalitat de Catalunya per tractar les necessitats i les actuacions del conjunt patrimonial de la ciutat. Així ho ha manifestat aquest dijous l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, qui ha comparegut aquest migdia davant dels mitjans de comunicació acompanyat pel conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo.

Ricomà ha aclarit que l'informe encarregat per la Generalitat sobre l'estat del patrimoni de la ciutat no es va rebre oficialment fins aquesta setmana, quan l'actual equip de govern en va tenir coneixement per primera vegada. L’alcalde també ha afegit que s'analitzarà internament perquè, si a nivell tècnic municipal es tenia coneixement de l'existència d'aquest informe des del mes de març, no se n’havia donat compte.

L’alcalde Ricomà ha explicat: "La tercera setmana de desembre convocarem una comissió bilateral entre Ajuntament i Generalitat, tècnica i política, per tal de buscar línies de cooperació tant per a l'amfiteatre com per a la resta del conjunt monumental". I ha afegit: "Per nosaltres la cura del patrimoni és importantíssima, tant des del punt de vista històric com de factor generador d'oportunitats de futur. És per això que farem possible la inversió necessària que els últims anys no hi ha hagut".

Després de la trobada amb la Generalitat es convocaria una reunió del Consell Assessor de Patrimoni per compartir les conclusions de la reunió amb els representants del sector.


 

Comentarios
Multimedia Diari