Comitès en Defensa del Referèndum a TGN i Reus es preparen per evitar el tancament dels col·legis

Diversos ciutadans de les dues ciutats s'estan congregat a les portes dels diferents centres educatius. Més tard s'organitzarà el dispositiu per altres punts. 

29 septiembre 2017 16:28 | Actualizado a 29 septiembre 2017 17:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Comitès en Defensa del Referèndum de Tarragona han començat a preparar aquesta tarda el desplegament per evitar que els Mossos d'Esquadra i altres cossos policials procedeixin al tancament dels col·legis electorals habilitats a la ciutat. Segons ha pogut saber el 'Diari', un grup de joves del comitè ha quedat aquesta tard a les portes de l'Institut Antoni Martí i Franquès de Tarragona per organitzar una primera empaperada pels carrers de Tarragona i plantejar les accions nocturnes per evitar el precinte de la policia en aquest institut de Tarragona. En aquest mateix centre ja s'han personat tres policíes de paisà que han estat reunits amb el director.

Els comitès s'estan organitzant a Tarragona i a localitats de tota Catalunya amb l'objectiu de defensar els col·legis electorals, on està previst que gent de totes les edats s'hi apleguin des d'aquest divendres a la nit organitzant activitats populars com concursos, sopars o acampades, entre moltes altres. Un dels casos serà l'Institut Baix Camp de Reus, on es preveu portar a terme un acte en defensa del centre i que es mantingui obert fins el próxim dia 1.

D'altra banda, a dos quarts de 9 de la nit està prevista una nova concentració a l'Institut Salvador Vila-seca de Reus per defensar el centre i organitzar diferents activitats fins el diumenge. En aquests moments, les imatges que ofereixen els col·legis electorals de la capital del Baix Camp és de tranquil·litat i amb la presència de desenes de persones a les seves entrades. 

Comentarios
Multimedia Diari