Comparteix les notícies de la web per Whatsapp

Estrenem una eina que permet enviar fàcilment les informacions entre els teus contactes

19 mayo 2017 23:22 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La pàgina web del Diari de Tarragona compta des d’avui amb una nova eina que permet als lectors millorar la interacció entre ells i la difusió dels continguts informatius. Es tracta d’un botó per compartir les notícies de la web en la seva versió per a mòbils a través de Whatsapp d’una manera ràpida i còmoda.

És tan senzill com accedir a una noticia del Diari des del mòbil i apretar la icona de Whatsapp que es troba tant sota la fotografia com sota el text informatiu. Automàticament s’executa l’aplicació de missatgeria instantània amb el nom dels contactes de l’usuari. Només seleccionant a qui es vol passar la notícia, s’envia el link.

Aquest gadget funciona tant per Android com iOS.

 

 

La página web del Diari de Tarragona cuenta desde hoy con una nueva herramienta que permite a los lectores mejorar la interacción entre ellos y la difusión de los contenidos informativos. Se trata de un botón para compartir las noticias de la web en su versión para móviles a través de Whatsapp de una forma rápida y cómoda.

Es tan sencillo como acceder a una noticia del Diari desde el móvil y apretar el icono de Whatsapp que se encuentra tanto debajo la fotografía como debajo del texto informativo. Automáticamente se ejecuta la aplicación de mensajería instantánea con el nombre de los contactos del usuario. Sólo seleccionando a quién se quiere pasar la notícia, se manda el link.

Este gadget funciona tanto para Android como iOS.

 

Comentarios
Multimedia Diari