‘Componem a partir de les nostres experiències’

Entrevista al grup vallenc 'Ella'. Nabil Gallera, Arnau Benet, Gabriel Llorach i Mariona Escoda

20 septiembre 2017 06:35 | Actualizado a 20 septiembre 2017 06:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

- Com sorgeix la idea de crear 'Ella'?
- Vam començar sent el duet Mariona & Gabriel i va arribar un punt on teníem ganes de començar a crear la nostra pròpia música. Un dia vam compondre un tema i a partir d’allí vam decidir fer un projecte diferent del duet per a tocar les nostres cançons. 


- Fins ara la Mariona i el Gabriel formaven un reconegut duet. Qui més s’hi ha incorporat?
- S’han incorporat Arnau Benet al baix i Nabil Gallera a la bateria. Els dos són músics i amics amb els quals ja hem tocat junts. Tenen molts coneixements i experiència.


- Quins concerts teniu previstos?
- Després del passat dia 6 de setembre a Sant Roc de Valls no en tenim previst cap més, però els anirem informant a mesura que surtin.


-Canteu cançons pròpies. Com us inspireu?
- Portem molt de temps tocant cançons d’altra gent i estant en contacte amb la música, això fa que al final puguis fer les teves pròpies composicions. Acostumem a compondre a partir d’experiències passades, presents i futurs.


- Quin és el vostre objectiu?
- El nostre objectiu és fer molta música, plasmar-la en un CD i com no, passar-nos-ho molt bé tocant junts. Volem fer-nos un lloc al panorama musical català.


- Tots 4 compartiu la passió de la música... Quan vau començar?
- Els quatre vam començar des de ben petits, la majoria amb instruments diferents dels que toquem ara, però ja ens vam endinsar en aquest món que tant ens apassiona.


- Com us podem seguir?
- Encara no hem creat cap perfil a les xarxes socials, però ens podeu seguir el nostre personal. Allí anirem penjant totes les novetats, cançons i vídeos.

Comentarios
Multimedia Diari