Concactiva acull la gestió dels ajuts europeus Leader al camp de Tarragona

Les sol·licituds  dels ajuts europeus Leader alcamp de Tarragona es poden presentar fins el 30 de novembre a la seu de Concactiva

25 septiembre 2017 16:05 | Actualizado a 25 septiembre 2017 17:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Recentment s’ha convocat una nova edició dels ajuts europeus Leader, destinats a fomentar l’economia i crear ocupació als territoris i comarques rurals, entre elles la Conca de Barberà.
El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, amb seu a Concactiva és l’encarregat de gestionar aquestes ajudes destinades a activitats empresarials que fomentin l’arrelament i el desenvolupament econòmic i social dels joves en el medi rural, que contribueixin a la reactivació econòmica i la creació d’ocupació, amb especial atenció als sectors agrari, alimentari i forestal, que estimulin la innovació i la transferència deconeixements en el sector agroalimentari o que promoguin accions dirigides a la mitigació i adaptació al canvi climàtic i la protecció dels recursos naturals.


Al Camp es destinaran 750.000 euros en ajudes, que cobreixen una part significativa de les inversions. 
En les dues darreres edicions es van sumar 1 milió i mig d’euros en ajudes, que van significar unes inversions al territori de 5 milions. Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 30 de novembre a la seu de Concactiva.
 Un cop presentades, el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp analitzarà les diferents propostes per decidir quines rebran suport mitjançant un concurs basat en puntuacions establertes en les bases que es poden consultar al diari oficial de la Generalitat. 


Concactiva
El Consorci, Concactiva i el territori valoren molt positivament aquestes ajudes que han permès crear ocupació i impulsar l’economia a les comarques rurals, creant també activitats econòmiques innovadores i d’alt valor afegit.
Concactiva és la marca de l’Organisme Autònom creat pel Consell Comarcal. Té com a finalitat la promoció del desenvolupament econòmic, ocupacional i social de la Conca de Barberà.

A mes es posa a disposició d’emprenedors i empresaris el Viver d’Empreses, un espai modern i innovador destinat a la ubicació temporal de noves empreses i que estiguin consolidades a la Conca de Barberà, inclòs la canalització o gestió de les ajudes.


La finalitat dels Vivers d‘Empreses i de l’espai de coworking gestionats per l’entitat és facilitat la posada en marxa o la implantació de noves empreses en l’àmbit territorial de la Conca de Barberà i com a punt de trobada de les empreses i activitats econòmiques de la comarca. 

Comentarios
Multimedia Diari