Concentracions a Reus i Tarragona contra l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

Més de 500 persones s'han reunit aquest migdia a Reus. L'alcalde, Carles Pellicer, ha llegit un comunicat per condemnar l'ordre de presó dels dos dirigents de l'ANC i Òmnium

17 octubre 2017 10:27 | Actualizado a 17 octubre 2017 11:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Com a rebuig per l'empresonament als presidents d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, el Govern de la Generalitat a Tarragona ha realitzat 10 minuts de concentració davant de les dependències de l’administració autonòmica.

 
 

El delegat, Òscar Peris, i els directors dels Serveis Territorials s’han concentrat a les portes de la Delegació del Govern, al carrer Sant Francesc. A l’acte també hi han assistit representants d’Òmnium, l’ANC i treballadors del Govern.

Més de 500 persones s'han reunit aquest migdia a Reus. L'alcalde, Carles Pellicer, ha llegit un comunicat per condemnar l'ordre de presó dels dos dirigents de les entitats assegurant que "són injustes" i exigint la seva "llibertat immediata". També ha demanat donar una resposta "serena, ferma, pacífica i democràtica" i ha fet una crida a les institucions "al diàleg i que donin suport al poble català".

L'acte ha acabat amb crits d'independència i el Cant dels Segadors. Diferents comerços del centre també s'han concentrat davant de les tendes com a mesura de protesta.

Davant del Palau de Justícia, uns quaranta treballadors també s'han concentrat en rebutj per l'empresonament dels dos dirigents de l'ANC i d'Òmnium Cultural.

Comentarios
Multimedia Diari