Concert De cor a cor a Tarragona

Aquest dissabte a les 18 hores a l'Auditori de la Diputació, al carrer Pere Martell. Entrada lliure amb invitació, que es pot recollir fins a una hora abans del concert

23 noviembre 2018 10:44 | Actualizado a 26 noviembre 2018 11:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El cor InCrescendo de Tarragona proposa un concert molt especial per sorprendre el públic tarragoní. Es tracta del projecte De cor a cor, una trobada musical en què les principals protagonistes seran les corals Musicorum, procedents d’Esplugues de Llobregat i de Castellar del Vallès (BCN) i dirigides per Sònia Gatell.

De cor a cor ja va començar a caminar el passat mes de març, quan la coral InCrescendo va viatjar a Esplugues de Llobregat per compartir escenari amb les corals Musicorum. Ara la cita té lloc a Tarragona.

Corals Musicorum

Les corals Musicorum van néixer l’octubre de l’any 2001 i actualment estan integrades per més de setanta cantaires que entenen el cant coral com una eina per a la diversió, la comunicació, l’expressió, el creixement personal i coneixement de la veu.

Estan integrades per tres formacions: la d’adults (Musicorum), la de joves (SOM·night) i la infantil (El Cor de la Nit). Totes elles seran el pròxim 24 de novembre a l‘Auditori de la Diputació de Tarragona per oferir un concert centrat en el gènere del teatre musical i les bandes sonores, que de ben segur sorprendrà el públic tarragoní per la seva força, vitalitat i entusiasme. Estaran acompanyats al piano per Sergi Rodríguez.

Cor InCrescendo

El cor InCrescendo va néixer l’any 2008 i aquest any ha destacat per l’organització, amb motiu del seu desè aniversari, del cicle de concerts El cor a la veu, que va concloure el passat 2 de juny amb un concert multitudinari al Teatre Tarragona. Dirigit per Eduard Pàmies, està integrat per disset cantaires que ofereixen un repertori eclèctic i variat, del qual oferiran una petita mostra.

Comentarios
Multimedia Diari