Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Concert d'orgue a la Pobla de Mafumet aquest diumenge

El prestigiós organista italià Maurizio Salerno actuarà dins el cicle de concerts que s'organitzen a la localitat del Tarragonès.

Jordi Cabré

Whatsapp
L'organista italià Maurizio Salerno oferirà un concert aquest diumenge a la Pobla de Mafumet.

L'organista italià Maurizio Salerno oferirà un concert aquest diumenge a la Pobla de Mafumet.

L'organista italià Maurizio Salerno oferirà aquest diumenge a les sis de la tarda a la Parròquia de La Pobla de Mafumet un concert per commemorarar el sisè aniversari de la construcció d'aquest instrument a la localitat del Tarragonès.

Aquest acte cultural està organitzat per l'associació Amics de l'Orgue de La Pobla de Mafumet i la parròquia de Sant Joan Baptista i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Pobla de Mafumet, la Universitat Rovira i Virgili (URV), l'Institut Ramon Muntaner i la Diputació de Tarragona.

Aquest concert iniciarà el setè cicle de concerts d'orgue en aquesta parròquia de la Pobla de Mafumet.

Per a l'ocasió s'ha invitat el virtuós de l'orgue Maurizio Salerno, organista titular de la Basílica de Santa Maria della Passione de Milà (Itàlia), que oferirà un concert amb les obres de D. Buxtehude, J.P. Sweelinck, J.S. Bach, G.A. Fioroni, J. Brahms, M. Reger.

Temas

Comentarios

Lea También