Condemnat a onze anys de presó per degollar una dona a Valls

L’Audiència també li ha imposat el pagament d’una indemnització de 120.000 euros a la filla de la víctima. L’agressor va utilitzar un ganivet de cuina per cometre l’assassinat 

27 abril 2018 07:50 | Actualizado a 02 mayo 2018 09:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El ciutadà romanès que l’abril de 2016 va matar una dona –amb qui havia mantingut poc abans relacions sexuals al domicili d’ell– ha estat condemnat a onze anys de presó per un delicte d’assassinat, que és la pena que demanava el fiscal després d’haver escoltat el veredicte del jurat popular. Però el magistrat sí que ha rebaixat la indemnització a pagar a la filla de la víctima –menor d’edat–, que ha estat fixada en 120.000 euros, quan el Ministeri Públic en demanava 200.000. S’han tingut en compte les atenuants d’embriaguesa i de confessió, segons recull la sentència de la Secció Quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona dictada ahir, a la qual ha tingut accés el Diari.

La sentència recull que l’acusat vivia al carrer Muralla del Castell de Valls. El desembre de 2015, va contactar amb la víctima a través d’internet, on ella oferia els seus serveis. La dona s’havia traslladat al domicili del processat, lloc on havia de tenir trobades sexuals concertades. Aquests encontres es van perllongar en el temps. Això va provocar que ell s’enamorés d’ella.

El 23 d’abril de 2016, l’acusat va tornar a contactar amb la dona amb l’objectiu de contractar un encontre sexual –des de la tarda de dissabte a dilluns al matí–, que va ser acceptat per ella, quedant que ell l’aniria a recollir a l’estació d’autobusos de Tarragona.

Després d’haver assassinat a la víctima, de 47 anys, es va personar a la comissaria de la Policia Local. Allí va comunicar que havia apunyalat a una dona i que es trobava morta en el seu domicili. Després, davant del jutge instructor, va reconèixer la totalitat dels fets realitzats, sent detingut a les 3.45 hores del dia 24 d’abril

La dona es va traslladar des del seu domicili de l’Hospitalet de l’Infant fins a Tarragona, acompanyada per la dona amb qui compartia pis. I va anar a l’estació d’autobús. Allí va ser recollida per un home, que la va portar fins al domicili de Valls. 

A la 1.55 h del dia 24, l’acusat va enviar un missatge al seu amic perquè anés a casa seva per tenir sexe amb la víctima. Minuts després, la dona va enviar missatges a la seva amiga: «Es un miserable», «me ha amenazado», «no hagas nada», «que me tiene en casa», «el lunes vengo en auto».

Cap a les dues de la matinada, la dona estava asseguda en una cadira del menjador i ell en una butaca. Es va iniciar una discussió. Ell es va aixecar, va anar a la cuina i va agafar un ganivet de cuina, d’una fulla de 15,5 centímetres de llarg. Va tornar al menjador i, de forma ràpida i sorprenent, es va abraonar sobre la dona, provocant que aquesta caigués a terra, on, posant-se damunt i agafant-la, va colpejar-la amb el ganivet. Va dirigir les seves envestides al coll de la víctima, arribant a degollar-la com a conseqüència de les contínues ganivetades proferides.

La víctima presentava ferides i hematomes per totes les parts del cos. Les lesions cervicals van ser les causants de la mort de la víctima per la massiva pèrdua de sang i xoc hemorràgic, per l’afectació dels vasos sanguinis cervicals.

Comentarios
Multimedia Diari