Condemnat per portar droga sota el seient per vendre-la a la Bisbal del Penedès

L’Audiència Provincial li ha imposat nou mesos de presó. En canvi, ha absolt la conductora del vehicle
 

16 febrero 2020 17:28 | Actualizado a 16 febrero 2020 17:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home que circulava de copilot en un vehicle per la Bisbal del Penedès portava sota el seient droga per vendre. La Secció Quarta de l’Audiència de Tarragona l’ha condemnat a nou mesos de presó i al pagament d’una multa de 305 euros per un delicte contra la salut pública, amb l’atenuant de dilacions indegudes. En canvi, els magistrats han absolt la conductora.

Els fets es remunten a dos quarts de dues de la tarda del 17 de gener de 2011. Un turisme circulava per l’avinguda Diputació. Els mossos d’esquadra van realitzar indicacions a la conductora perquè parés i fes la proba d’alcoholèmia. 

Els agents dels Mossos d’Esquadra van trobar sota el seient del copilot una bossa de plàstic amb 48,95 grams d’una substància marró, que va resultar ser acetilcodeïna, cafeïna i heroïna –d’una puresa del 12,5 per cent– i paracetamol. La droga era propietat de l’acusat i la tenia per a la seva venda. 

L’encausat va explicar que aquell dia estava al Vendrell quan es va trobar amb la dona –a la qual coneixia– conduint un vehicle. Ella es va oferir per portar-lo fins Valls.
 

Comentarios
Multimedia Diari