Coneix al Lluís Castro, concursant de la Watermelon Pool 2016

'Quan em jubili seré iaioflauta'

19 mayo 2017 18:45 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Lluís Castro va néixer a Barcelona el 20 d’octubre de 1961. Tot i això, assegura que és «un tarragoní adoptiu». Ell i la seva família van arribar a la ciutat per motius laborals. Des d’aleshores, s’han integrat ràpidament.

 

- Què vol que passi a TGN?

- Que en caigui la grossa de Nadal, la de Cap d’Any i la de Reis de manera molt repartida (riu). Però posant-me una mica més serio, vull que la gent participi més als actes de la ciutat (més enllà de Santa Tecla o Setmana Santa).

 

- Per què ha escollit aquesta entitat?

- Perquè, tot i que no ha estat fàcil triar-ne una, crec que la crisi ha fet molt mal a nivell de recursos i el premi disminuiria la precarietat.

 

- Hi ha alguna paraula que el defineixi?

- Sincer, ho sóc sempre.

 

- Té pensat què farà quan es jubili?

- I tant, seré un iaioflauta. Aniré a protestar sobre tot allò que no m’agradi. I a més, penso que serà a TGN, perquè tant jo com la meva familia hem fet molt bones amistats.

 

- Com definiria la Watermelon Pool?

- Com una iniciativa que des dels inicis em va semblar molt original. Que encaixa molt bé amb les festes de Sant Magí i amb l’època de l’any que es celebra.

 

- Per què la gent l’ha de votar a vostè i no a una altra persona?

- Doncs perquè crec que la meva presència el dia 13 d’agost els sorprendrà. Semblo serio, però tinc un lado oscuro (riu). I no puc dir res més.

Comentarios
Multimedia Diari