Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Coneix al Lluís Castro, concursant de la Watermelon Pool 2016

'Quan em jubili seré iaioflauta'

Whatsapp
Coneix al Lluís Castro, concursant de la Watermelon Pool 2016

Coneix al Lluís Castro, concursant de la Watermelon Pool 2016

El Lluís Castro va néixer a Barcelona el 20 d’octubre de 1961. Tot i això, assegura que és «un tarragoní adoptiu». Ell i la seva família van arribar a la ciutat per motius laborals. Des d’aleshores, s’han integrat ràpidament.

- Què vol que passi a TGN?

- Que en caigui la grossa de Nadal, la de Cap d’Any i la de Reis de manera molt repartida (riu). Però posant-me una mica més serio, vull que la gent participi més als actes de la ciutat (més enllà de Santa Tecla o Setmana Santa).

- Per què ha escollit aquesta entitat?

- Perquè, tot i que no ha estat fàcil triar-ne una, crec que la crisi ha fet molt mal a nivell de recursos i el premi disminuiria la precarietat.

- Hi ha alguna paraula que el defineixi?

- Sincer, ho sóc sempre.

- Té pensat què farà quan es jubili?

- I tant, seré un iaioflauta. Aniré a protestar sobre tot allò que no m’agradi. I a més, penso que serà a TGN, perquè tant jo com la meva familia hem fet molt bones amistats.

- Com definiria la Watermelon Pool?

- Com una iniciativa que des dels inicis em va semblar molt original. Que encaixa molt bé amb les festes de Sant Magí i amb l’època de l’any que es celebra.

- Per què la gent l’ha de votar a vostè i no a una altra persona?

- Doncs perquè crec que la meva presència el dia 13 d’agost els sorprendrà. Semblo serio, però tinc un lado oscuro (riu). I no puc dir res més.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También