Conscienciació davant el repte: tornar a omplir Creixell

L’Ajuntament de la vila impulsa actuacions per mantenir viu, amb responsabilitat i confiança, l’esperit de superació

19 abril 2020 18:00 | Actualizado a 19 abril 2020 18:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El poble de Creixell, com la resta de municipis, malda per adaptar-se a la situació que toca viure. Però tenen la mirada posada en el futur per quan arribi el dia de «tornar a omplir Creixell». Per mantenir el caliu de poble i en coordinació amb la Policia Local i Protecció Civil, Turisme promociona la celebració dels aniversaris dels nens i nenes de Creixell, i el mateix dia els lliura un vídeo del moment de la felicitació; a la vegada «autoritzen» al ratolí Pérez a sortir de nit i amb precaució.

Així mateix, la regidoria de Turisme va obrir un compte d’Instagram i ha intensificat la presència a les xarxes socials per difondre vídeos de Creixell, amb bells paisatges de la vila i la platja, vistes aèries espectaculars, i diversos continguts de caràcter promocional, alegres i festius, vitals, i també de conscienciació, «amb una molt bona acollida entre els vilatans i tota aquella gent que un dia va descobrir Creixell». Per a la gent menuda la Biblioteca difon contacontes a través del Facebook.

Com arreu, Policia Local i Protecció Civil al municipi de Creixell es desviuen en facilitar informació al ciutadà, control d’entrades i sortides a la localitat per tal de fer complir les disposicions de l’estat d’alarma, o reparteixen material de seguretat com mascaretes a domicili. A més, el cap de Policia manté contacte directe amb els responsables de les dues residències de gent gran que hi ha al poble, establiments als quals es va facilitar mascaretes i vestuari de protecció, mentre que la Brigada fa tasques de desinfecció.

Per la seva banda la regidoria de Benestar Social coordina amb el cap de Policia el llistat de voluntaris i les trucades a persones grans confinades, la coordinació amb Càritas per repartir aliments de donacions, i la tramitació de targetes menjador. Es manté contacte directe amb la responsable d’infermeria del CAP de Torredembarra per saber dels malalts amb patologies cròniques i comunicació amb el treballador social, en cas d’haver de gestionar alguna ajuda d’urgència.

A més a més, l’equip de govern de l’Ajuntament de Creixell celebra diàriament reunions telemàtiques per conèixer de primera mà la situació.

Comentarios
Multimedia Diari