Constantí celebra aquest cap de setmana el Carnaval

Demà dissabte, a partir de les 17.30 hores, tindrà lloc la concentració de comparses a la plaça de la Generalitat

16 febrero 2018 16:29 | Actualizado a 19 febrero 2018 14:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Entre aquest dissabte dia 17 i diumenge 18 de febrer es faran els actes centrals del Carnaval 2018 a Constantí.

El dissabte dia 17 a la tarda, a partir de les 17.30 h. tindrà lloc la concentració de comparses a la plaça de la Generalitat, des d’on a les 18 h. s’iniciarà la rua pels carrers del poble que comptarà amb la participació de diverses comparses i entitats del municipi. En total, seran 15 comparses i més de 200 persones que hi participaran.

La sortida es farà des de la plaça de la Generalitat (amb carrer Centcelles) i transcorrerà pels següents carrers: carrer Jaume I, carrer dels Horts, Raval de Sant Cristòfol, carrer Les Creus, carrer Major, carrer Sant Pere, carrer Barcelona, carrer Girona, i Avinguda 11 de Setembre.

El recorregut arribarà fins al Pavelló Poliesportiu, on es traslladarà fins la matinada tota la gresca i la disbauxa de la celebració, a la tarda amb el Ball Infantil de disfresses amb l’actuació musical de Kids Dance, i posteriorment amb el Ball de Carnaval amb l’actuació musical de Remember Music.

Com cada any, durant el Ball tindrà lloc l’entrega de Premis a la millor comparsa, que premiarà amb 400, 300 i 200 euros respectivament, les tres millors comparses participants a la Rua. La nit de Carnaval finalitzarà amb l’actuació musical d’un DJ fins ben entrada la matinada.

Com és habitual, la Policia Local establirà un dispositiu de seguretat durant la tarda de dissabte. S’ha col·locat en tot l’itinerari senyalització provisional de prohibició d’estacionament per garantir la seguretat vial i el bon desenvolupament de l’acte.

A partir de les 15 hores de la tarda de dissabte, el carrer Major es tallarà al trànsit, per tant, els usuaris del servei d’autobusos hauran de tenir en compte que les parades del carrer Major (davant Ajuntament) i carrer de les Creus quedaran anul·lades i es traslladen provisionalment davant el supermercat Consaum.

També s’anul·laran a partir de les 15:00 hores les parades del c. Centcelles i c. Sant Pere.

I després de la intensa jornada festiva de dissabte, els actes de Carnaval finalitzaran el diumenge dia 18, amb la processó de l’enterrament del Rei carnestoltes, que sortirà des del Pavelló Poliesportiu fins arribar al Parc de la Muralla, on  tindrà lloc la cloenda de la celebració amb la tradicional cremada del Ninot i coca amb xocolata per a tots els assistents. Els actes finalitzaran amb una Sardinada popular.

 

Comentarios
Multimedia Diari