Constantí celebra el Carnaval amb gran èxit de participació

20 febrero 2018 17:38 | Actualizado a 20 febrero 2018 17:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Constantí ha viscut aquest cap de setmana del 17 i 18 de febrer els actes centrals d’un multitudinari Carnaval, en una edició que ha estat tot un èxit de participació.

Aquest any, a la tradicional rua pels carrers del municipi hi van prendre part 255 persones i un total de 12 comparses, en un dels carnavals més lluïts dels últims anys.

Les comparses participants a la rua es van concentrar a la Plaça de la Generalitat des d’on van iniciar el recorregut per diversos carrers fins arribar al Pavelló Poliesportiu, on ja al vespre va tenir lloc un Ball de disfresses infantil amenitzat per la música en directe a càrrec de Kids Music.

Posteriorment, va tenir lloc un Sopar de motxilla que també va ser tot un èxit de participació, amb més de 500 persones inscrites.

Durant el ball de disfresses, es va fer entrega dels premis a les millors comparses. El primer premi, dotat amb 400 euros, va ser per l’Associació Dance Power Constantí (Platinum), amb el “Despertar de la Serpiente”, i una espectacular posada en escena. El segon premi, dotat emb 300 euros, va ser per a l’AMPA de l’escola Mossèn Ramon Bergadà, amb la comparsa “Els holandesos del Bergadà”. I el tercer premi, de 200 euros, se’l va endur la comparsa “Les Gipsy Queen’s”.

La Revetlla de Carnaval es va allargar fins ben entrada la matinada amb l’actuació musical d’un DJ. Ja el diumenge dia 18 de febrer, els actes del Carnaval finalitzaven amb la processó de l’enterrament del Rei Carnestoltes i la tradicional cremada del Ninot.

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Constantí, Meritxell Cano, ha fet un balanç molt positiu del transcurs del Carnaval, “que ha estat el carnaval amb més èxit tant de participants a la rua com per part de la ciutadania que ha sortit al carrer per gaudir de la festivitat.” La regidora de Festes ha volgut agrair la participació i la implicació de totes les entitats que han col·laborat en l’edició d’aquest any.

Comentarios
Multimedia Diari