Más de Tarragona

Constantí: la vil·la romana de Centcelles, escenari musical

El cicle de concerts torna el proper mes de juliol, cada dijous a les 20.30 hores i amb entrada gratuïta

Diari de Tarragona

Whatsapp
Moment, ahir de la presentació del Cicle de Concerts a la vil·la romana de Centcelles. FOTO: Cedida

Moment, ahir de la presentació del Cicle de Concerts a la vil·la romana de Centcelles. FOTO: Cedida

El Cicle de Concerts a Centcelles portarà cada dijous del mes de juliol una proposta musical de qualitat dins el marc incomparable de la vil·la romana de Centcelles. Organitzat per l’Associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el certamen va ser presentat ahir. El cicle constarà de 4 concerts, que es faran a les 20.30 h., i seran amb entrada gratuïta.

El programa aposta per una varietat d’estils i propostes musicals, que arrencaran el dijous 4 de juliol amb l’actuació que oferirà el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, presentant la Cantata Els colors del mar, un fresc espectacle amb direcció musical d’Eduard Iniesta i textos de Piti Español, inspirat en la Mediterrània.

Es tracta d’un espectacle que permetrà veure dalt de l’escenari prop de 60 persones, entre músics i intèrprets. Considerat un dels cors de més nivell del nostre país, el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers ha participat en nombrosos festivals internacionals importants i ha estat múltiplement premiat.

El cicle continuarà el dijous 11 de juliol amb el concert que oferirà l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens de Constantí, que per segon any s’incorpora al cartell. El grup d’instruments de vent-fusta, una formació integrada per alumnes i professors de l’Escola, oferirà un concert al voltant de les efemèrides musicals que es commemoren aquest 2019.

El dijous 18 de juliol serà el torn del Quintet Montsant, en un concert únic i especial, i és que serà l’única actuació que aquesta formació, un quartet de corda i percussió, oferirà durant aquest any.

El Quintet Montsant és una formació integrada per destacadíssims músics d’arrels majoritàriament tarragonines que interpreten una col·lecció de músiques de marcada influència ètnica. Finalment, el cicle es tancarà el 25 de juliol, amb el concert previ a l’inici de la Festa Major d’Estiu, que oferirà el grup Apel·les Carod Quartet, una jove formació de jazz de caire contemporani encapçalada pel jove violinista cambrilenc Apel·les Carod.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, entre d’altres personalitats.

Temas

Comentarios

Lea También