Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Constantí licita la millora del carrer Pallaresos

Obeeix a la necessitat de procedir a la renovació i millora de l'esmentat carrer donat el seu avançat estat actual de deteriorament.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del carrer Pallaresos de Constantí.

Imatge del carrer Pallaresos de Constantí.

La Junta de Govern local de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat la licitació de les obres de reurbanització del carrer Pallaresos. El pressupost de contracte és de 137.674,35 euros amb l'IVA inclòs (21%).

L'execució d'aquest projecte obeeix a la necessitat de procedir a la renovació i millora de l'esmentat carrer donat el seu avançat estat actual de deteriorament i efectuar obres consistents en la renovació de la xarxa d'aigua, de la xarxa de clavegueram i els paviments del carrer.

L’objectiu és donar un nou aspecte modernitzat al carrer, així com la millora de la seva accessibilitat. L’àmbit d’aquest projecte, resultarà el comprés entre la cantonada del Carrer Major amb el propi Carrer Pallaresos, fins a la Cantonada amb el Carrer Jaume I.

Actualment el carrer té una vorera de dimensions molt reduïdes i completament irregular,fet produeix que la gent camini per la calçada degut a la impossibilitat de caminar per les voreres, especialment les persones amb mobilitat reduïda.

El termini d’execució de les obres serà de 3 mesos. El termini de presentació d’ofertes per part de les empreses interessades finalitzarà el 21 de novembre

Temas

Comentarios

Lea También