Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Constantí no vol que avions militars maniobrin per damunt del seu terme

Els vols de prova que l´avió militar d´Airbus va realitzar dijous, 25 de juny, ja ha provocat el rebuig general de la població

Redacció

Whatsapp
L´Airbus militar en tasques d´aproximació a l´aeroport amb el municipi de Constantí al fons. Foto: PERE FERRÉ

L´Airbus militar en tasques d´aproximació a l´aeroport amb el municipi de Constantí al fons. Foto: PERE FERRÉ

Les conseqüències dels vols de prova que va realitzar la setmana passada l’avió militar d’Airbus a l’Aeroport de Reus ja s’han fet paleses. L’Ajuntament de Constantí va manifestar ahir en un comunicat que s’oposa frontalment al fet que avions militars sobrevolin i facin maniobres al seu terme municipal.

Els fets van succeir dijous, quan aquest avió militar va fer maniobres d’aproximació i aterratge a l’aeroport, sobrevolant a baixa alçada diversos municipis del Camp de Tarragona, entre ells Constantí. Aquest succés va originar nombroses trucades i queixes ciutadanes a les xarxes socials, motivades per la preocupació i la desinformació.

Es dóna la circumstància que aquest avió era el mateix model que l’aparell que va patir un accident el mes de maig a l’Aeroport de Sevilla, i que va provocar la mort de quatre persones.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, ha anunciat que en els pròxims dies demanarà informació detallada sobre els fets a Aena, «ja que no és el primer cop que aquests incidents provoquen alarma entre la població» i ha advertit del perill i el risc que suposen aquest tipus de maniobres «tenint en compte la proximitat del terme de Constantí amb el Complex Petroquímic».

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También