Constantí participa a la trobada dels 25 anys de l’ACEM

Són alumnes de l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens

06 febrero 2018 13:09 | Actualizado a 07 febrero 2018 09:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest diumenge, dia 4 de febrer, 5 alumnes de violí de l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens, acompanyades de la seva professora Astrid Torrente, han participat a la Trobada de corda organitzada per celebrar els 25 anys de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) que s’ha fet al Museu Nacional d’Art Contemporani de Barcelona (MNAC).

En total hi ha participat UNS 1.200 alumnes de corda d'escoles de música de tot Catalunya

Aquesta és una de les trobades multitudinàries que es duran a terme aquest any per celebrar el 25è aniversari de l'ACEM, associació a la qual pertany l’Escola Municipal de Música de Constantí.

Per celebrar aquests 25 anys d’escoles de música, per al curs 20117-18, s’han organitzat trobades musicals a diferents ciutats del territori català; l’Escola de Música de Constantí  participarà en quatre d’aquestes trobades, i a banda de la d’aquest passat diumenge a Barcelona, el 10 de març participarà a la Trobada de Guitarres i baixos a Lleida, el 18 de març amb la Banda (instruments de vent) a Tarragona; i el 15 d’abril, a la trobada de Percussió a Sant Cugat del Vallès.

Com a tancament dels actes de celebració, el diumenge 10 de juny a les 13 h. se celebrarà un concert multitudinari amb la participació dels alumnes de les 6 formacions (uns 10.000 músics en total) a l’estadi de Cornellà – El Prat del Real Club Deportiu Espanyol

 

Comentarios
Multimedia Diari