Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Constantí reconeix al jove investigador i emprenedor Adrià Maceira Solé

És un dels fundadors de l'empresa Creatsens Health per ajudar als malalts renals.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'acte es va celebrar a l'Ajuntament de Constantí.

L'acte es va celebrar a l'Ajuntament de Constantí.

L’Ajuntament de Constantí va oferir el passat divendres 10 de novembre un acte de reconeixement públic al jove investigador constantinenc Adrià Maceira Solé, que és un dels emprenedors de Creatsens Health, una empresa (spin-off) derivada de la URV que desenvolupa eines per al control de la funció renal.

Un dels principals objectius és millorar el benestar de les persones que pateixen malalties renals cròniques mitjançant el control dels paràmetres bioquímics de la sang (com la creatinina i el potassi) a través d’un dispositiu que evitarà la necessitat de fer arribar mostres de sang dels pacients al laboratori.

L’acte es va realitzar a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde Oscar Sánchez, diversos representants del consistori, i familiars i amics del jove emprenedor, que va fer una presentació de la seva trajectòria acadèmica i dels trets essencials del seu innovador projecte empresarial.

Per finalitzar l’acte, el consistori va fer entrega de diversos obsequis de reconeixement a l’homenatjat.

Temas

Comentarios

Lea También