Más de Tarragona

Constantí: vetllada musical amb la tercera edició del Cicle de Centcelles

El concert tindrà lloc avui 
al conjunt monumental de Constantí, a les 20.30 h, amb entrada gratuïta

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del dia de la presentació del cicle. FOTO: Rafael Solé Roig

Imatge del dia de la presentació del cicle. FOTO: Rafael Solé Roig

La tercera edició del Cicle de Concerts a Centcelles continua avui amb l’actuació del grup de vent de l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens de Constantí. Per segon any consecutiu, l’Escola Municipal de música s’incorpora al cartell d’aquest cicle de concerts. El recital és al conjunt monumental a les 20.30 hores, amb entrada gratuïta.

El Grup de Vent de l’Escola Municipal de Música està format, majoritàriament, per alumnes i professors de l’Escola, intèrprets d’instruments de la família de vent-fusta com són la Flauta travessera, el Clarinet i el Saxòfon. El grup treballa un repertori d’estils diversos, sense estar lligat a cap tipus de música en concret. En aquesta ocasió, la proposta musical plantejada pretén recordar-nos algunes de les efemèrides musicals d’aquest any 2019.

En el repertori s’interpretaran peces d’Astor Piazzolla ‘Libertango’, una selecció de peces dels Beatles, o Circle of life d’Elton John, una peça de la BSO de la pel·lícula El rei Lleó. Ja a la segona part del concert sonaran peces com el Send in the clowns d’Stephen Sondheim, Petit Fleur de Sidney Bechet, una selecció musical del compositor Henry Mancini, per finalitzar amb una versió del My way.

Temas

Comentarios

Lea También