Más de Tarragona

Continuen tallades 7 carreteres a la demarcación de Tarragona pels efectes del temporal de neu

A tot Catalunya són 14 els trams de la zarxa viària catalana afectats

ACN

Whatsapp
A tot Catalunya són 14 els trams de la zarxa viària catalana afectats. Foto: DT

A tot Catalunya són 14 els trams de la zarxa viària catalana afectats. Foto: DT

24 trams de la xarxa viària catalana continuen afectats aquest dimarts a la nit pels efectes del temporal 'Filomena' que va assolar Catalunya el cap de setmana passat. Entre aquests 24 trams hi ha 9 carreteres tallades completament, 7 de les quals a la demarcació de Tarragona, i les altres 2 a la de Barcelona. En general es tracta de carreteres i vials de la xarxa viària secundària, afectades principalment per neu i gel. En aquest sentit, el Servei Català de Trànsit (SCT) informa que hi ha una quinzena de trams d'aquesta xarxa secundària on cal extremar la prudència per la presència de gel a la calçada, principalment a les demarcacions de Lleida i de Tarragona.

A Tarragona les 7 carreteres tallades són la T-740 a Falset, la TP-7402 a Porrera, la TV-3021 a Rasquera, la TV-3111 a Tivissa, la TV-3223 a Torre de Fontaubella, la TV-7232 a Vilalba dels Arcs-Batea i la TV-7022 a Morera de Montsant.

Pel que fa a la demarcació de Barcelona, les 2 vies tallades són la BV-4024 de Bagà a Coll de Pal i la BV-4031 de Castellar de N'Hug al Coll de la Creueta, en aquest cas a causa del vent. A més, l'SCT informa que hi ha 11 carreteres amb neu o gel a la calçada.

Restabliment del tren al tram entre Riba-roja i Reus

D'altra banda, Renfe ha informat que a partir d'aquest dimecres Adif ha autoritzat el restabliment de la circulació de trens de la línia R-15 al tram entre Riba-roja i Reus. Amb tot, la companyia ferroviària informa que el 'Filomena' va causar danys de consideració a les andanes i accessos de les estacions entre Móra la Nova i Reus, sense incloure-hi aquestes dues.

És per això que els trens no faran parada a les estacions dels Guiamets, Capçanes, Marcà-Falset, Pradell, Duesaigües - L'Argentera, Riudecanyes – Botarell i les Borges del Camp. Entre Móra i Riba-roja faran les parades habituals.

Pel que fa al tram Lleida-Plana de Picamoixons, de moment Adif no autoritza la circulació de les línies Regionals R-13 i R-14, a causa de les afectacions que el temporal ha provocat en diverses estacions d'aquest trajecte.

Temas

Comentarios

Lea También