Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Controlat l'incendi forestal de Llorac

L'incendi ha afectat 1 hectàrea de bosc i 8 de rostoll

Redacció

Whatsapp
Imatge aèria de l'incendi. Foto: @bomberscat

Imatge aèria de l'incendi. Foto: @bomberscat

Divendres al migdia s'ha declarat un incendi forestal a Llorac, a la Conca de Barberà. El foc, que ha començat a les 13:15h aproximadament i que ha afectat 1 hectàrea de bosc i 8 hectàrees de rostoll, s'ha iniciat en un sembrat i posteriorment s'ha estès fins a la massa forestal. L'incendi s'ha situat a la carretera que va de la Cirera a Savallà del Comptat i ha obligat la intervenció de 13 dotacions terrestres i 4 dotacions aèries dels bombers. Els bombers remullen la zona. Fins el moment es desconeixen les possibles causes de foc.

Protecció Civil de la Generalitat manté encara la prealerta del Pla INFOCAT pel risc d'incendi forestal molt alt a l'interior de Tarragona. Tot i que en menor grau, les comarques de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat també estan en alerta per l'alt risc de focs.

De cara al cap de setmana, amb l’augment d’activitats de lleure en zones boscoses, Protecció Civil de la Generalitat recorda la importància de mantenir una conducta responsable per no generar risc d’incendis. Cal extremar la prudència en desplaçaments en vehicle per zones forestals i en l’ús de barbacoes en les urbanitzacions a l’entorn de zones boscoses, sobretot si aquestes no disposen d’una franja perimetral sense vegetació. A més, cal fer èmfasi a què no s’han de llençar burilles, encara que semblin apagades, ni caminant ni per la finestra del cotxe. Podeu consultar tots els consells al web interior.gencat.cat/incendisforestals

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También