Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Conveni de col·laboració amb l’IPHES per a la recerca i excavacions d’aquest any a Montblanc

També es preveu realitzar activitats de divulgació dels resultats de l’excavació i la recerca

A. T.

Whatsapp
L’IPHES preveu diverses activitats aquest any. FOTO: Cedida

L’IPHES preveu diverses activitats aquest any. FOTO: Cedida

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat el conveni de col·laboració amb l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) per a aquest any 2019. De cara a aquest any 2019, l’IPHES preveu realitzar activitats de recerca a l’indret del Corral del Mas del Pepet, a Rojals, i intervencions arqueològiques als jaciments de Cantacorbs, també a Rojals, dirigides per Josep Vallverdú, i a la Cova del Buldó, a La Bartra, i a la Cova del Minaire, a Rojals, sota la direcció de Josep Maria Vergès. Aquests treballs s’inclouen en el projecte quadriennal de recerca 2018-2021 ‘Evolució paleoambiental i poblament prehistòric a les conques dels rius Francolí, Gaià, Siurana i rieres del Camp de Tarragona’, finançat per Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

També es preveu realitzar activitats de divulgació dels resultats de l’excavació i la recerca. Com que el desenvolupament de les tasques d’excavació, recerca i posada en valor patrimonial del jaciment és una qüestió rellevant per al municipi, l’Ajuntament hi col·labora amb una subvenció de 3.025 euros per tal de donar cobertura a les activitats derivades de la recerca i les intervencions arqueològiques i de posada en valor patrimonial dels jaciments.  

Temas

Comentarios

Lea También