Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Conveni per garantir el programa social d’àpats infantils a Tarragona

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat l'acord

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Mauri

FOTO: Mauri

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat un conveni de col·laboració per  impulsar programes socials a la ciutat.

L’Obra Social “la Caixa” col·laborarà en el programa  “Dinem a l’escola”, el qual  garanteix un àpat diari equilibrat als nens i nenes de famílies en situació de pobresa. En concret, l’Obra Social  aportarà 25.000 euros per aquest programa.

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha agraït “el compromís de l’Obra Social “La Caixa”  amb la ciutat perquè la seva aportació  permet pal·liar la situació de famílies en risc d’exclusió i millorar la seva qualitat de vida”.

El director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha assenyalat el compromís de l’entitat amb la lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

L’acord permetrà complementar el programa per garantir l’alimentació infantil durant tot l’any que impulsa l’Institut Municipal de Serveis Socials.

Temas

Comentarios

Lea También