Convivium, reviu un banquet de l'Antiga Roma!

19 mayo 2017 15:29 | Actualizado a 23 mayo 2017 11:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El proper 10 de maig a la Casa Canals es donarà el tret de sortida a les XX jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula.

Els restauradors de l’associació proposen reviure un banquet com a l’antiga Roma de la mà d’un sopar-bufet conegut com Convivium, programat per dimecres 10 de maig a les 20h a la Casa Canals.

El Llagut Taverna marinera, Restaurant Ares, Entrecopes, El Cortijo i restaurant Cocvla oferiran 10 plats basats en receptes romanes des d’una visió de la cuina actual. El maridatge anirà a càrrec dels vins naturals Tuets Garnatxa Blanca, El Plantarga, Altaroses i Ancestral A pèl i la cervesa oficial de Tàrraco a Taula, Rositvm, amb mel de taronger. El pa romà el servirà el forn Generació Jordi Andreu, col·laborador habitual de les jornades gastronòmiques.

A l’inici del sopar, hi haurà dues breus intervencions, el director de l’ICAC, Joan Gomez Pallarès que parlarà sobre el món del vi romà i del catedràtic d'arqueologia de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo, que ens introduirà en el món de la gastronomia romana.

A més a més, durant el sopar es gaudirà de l’actuació del grup de reconstrucció Thaleia.

El cost del Convivium és de 25€ i avui, 28 d’abril,  es posen a la venda els tiquets. Es vendran únicament a l’hotel Urbis (plaça Corsini, 10).

També es podran reservar prèviament a través del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, via telefònica, trucant al 977 25 07 95. 

Comentarios
Multimedia Diari