Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Convoquen dos minuts de silenci en record dels sanitaris morts fent front a la Covid-19

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya demana homenatjar els professionals de forma simbòlica des dels mateixos llocs de treball aquest dijous dia 14 a les 12 hores

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del cartell editat per convocar l'acte d'aquest dijous.

Imatge del cartell editat per convocar l'acte d'aquest dijous.

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), conjuntament amb la resta de col·legis professionals de l’àmbit de la salut de Catalunya, ha convocat per aquest dijous 14 de maig, a les 12.00 hores, dos minuts de silenci en record de tots els professionals sanitaris que han mort fent front a la pandèmia de la COVID-19.

L’homenatge s'ha convocat de tal forma que els sanitaris puguin dur a terme el reconeixement des del mateix lloc de treball i sense concentracions, "per tal de mantenir les mesures de seguretat".

Convoquen: el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, el Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.

Temas

Comentarios

Lea También