Más de Tarragona

Convoquen una concentració a Tarragona contra morts de gats del carrer

Un desconegut va entrar a una finca durant les festes de Nadal, els va matar a bastonades i la denúncia presentada no ha obtingut cap resultat

Whatsapp

La Coordinadora Felina de Tarragona, que agrupa una trentena d'associacions protectores de gats, ha convocat demà una concentració a Tarragona contra les morts de gats del carrer, informa aquesta plataforma.

La concentració es convoca demà a les onze a la plaça de la Font per demanar que les morts de gats no quedin impunes i l'objectiu és conscienciar del problema que suposa el maltractament animal, amb el lema "Gats lliures: dret a viure".

Els animalistes denuncien que es maltracta habitualment els gats, tant per persones físiques com per les administracions i, en el cas de Tarragona, els voluntaris se centren en el cas de dos gats pertanyents a una colònia situada en una finca particular gestionada per l'entitat Tarraco Felina.

Un desconegut va entrar a la finca durant les festes de Nadal, els va matar a bastonades i la denúncia presentada no ha obtingut cap resultat.

Temas

  • TARRAGONA

Lea También