Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Convoquen una vaga universitària dijous i divendres pel referèndum

L'organització està integrada per estudiants, personal docent i investigador i personal d'administració i serveis de les universitats públiques catalanes

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili.  FOTO: PERE FERRÉ

Imatge del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili. FOTO: PERE FERRÉ

La plataforma Universitats per la República ha convocat una vaga estudiantil a les universitats catalanes per aquest dijous i divendres en defensa del referèndum de l'1 d'octubre, ha anunciat l'organització aquest dilluns al seu compte de Twitter. 

L'organització està integrada per estudiants, personal docent i investigador i personal d'administració i serveis de les universitats públiques catalanes, i aquests dies ha organitzat actes a l'edifici històric de l'Universitat de Barcelona (UB) que es troba ocupat per estudiants. 

Organitza tallers, accions de protesta, accions de campanya i visites d'experts, personalitats i líders del procés sobiranista en una acció que ha batejat com 'Caputxinada 2017' i que aquest diumenge va acollir per sorpresa l'arribada d'un milió de paperetes oficials del referèndum.    

Temas

Comentarios

Lea También