Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cooperatives cerealistes visiten el Port de Tarragona

Els empresaris van poder conèixer de primera mà com es realitza l'importació de cereal a les terminals 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Visita dels empresaris. Foto: Cedida

Visita dels empresaris. Foto: Cedida

Una cinquantena de cooperatives cerealistes, sòcies del Grupo AN (Alimentación Natural), de diverses província, Àlaba, Burgos i Osca, van poder conèixer de primera mà els serveis i infraestructures especialitzades que el Port de Tarragona ofereix als seus clients.

El passat dijous al migdia, aquests agricultors professionals, cerealistes, van visitar les instal·lacions del Port de Tarragona per potenciar la relació directa entre els seus associats i la infraestructura portuària tarragonina, coneixent de primera mà com es desenvolupa la importació de cereal a les terminals, veient a peu de moll la descàrrega i tractament que el Port ofereix a aquests productes agroalimentaris.

Pedro Bernal, de la Direcció Comercial del Port de Tarragona, va rebre els empresaris en una trobada a la sala de conferències de l’edifici de l’APT.

Les línies estratègiques del Port, explicades per Bernal als empresaris, estan basades en impulsar la projecció internacional, la diversificació de tràfics, l’aposta per les infraestructures estratègiques, la sostenibilitat i l’aposta pels creuers, així com també la visió del Port de Tarragona, que és convertir-se en hub logístic cerealista. Posteriorment, els empresaris van visitar les instal·lacions portuàries.

 

 

 

 

Temas

Comentarios

Lea También