'Cosí fan tutte”, l’òpera de Mozart, al Teatre Tarragona

L'obra, que començarà diumenge a les sis de la tarda, estrena la nova temporada a la ciutat.

17 noviembre 2017 17:06 | Actualizado a 17 noviembre 2017 17:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El diumenge 19 de novembre a les 6 de la tarda, el Teatre Tarragona presenta “Cosí fan tutte”, l’òpera de Mozart que inaugura la nova temporada d’òpera a la ciutat.

L’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell interpretaran aquesta obra sobre la infidelitat, situada a Nàpols a finals del segle XVIII i que s’emmarca en l’anomenat gènere d’òpera bufa, de temàtica còmica.

Sota la direcció de Pau Monterde i Daniel Gil pujaran a l’escenari del Teatre un repartiment vocal que ha estat lloat per la crítica per la seva qualitat. El mateix dia de la funció, a les 5 de la tarda al foyer del Teatre Tarragona, el musicòleg Josep Maria Rota farà una breu introducció a l’obra que serà d’accés lliure a tots els espectadors amb entrada.

“Cosí fan tutte” és la primera de les tres òperes que es podran veure al Teatre Tarragona i que formen part del Cicle Òpera a Catalunya que arriba a Tarragona per 5è any consecutiu.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell amb el suport de la Generalitat i els gran teatres de Catalunya. Sota la direcció artística de Mirna Lacambra el cicle porta a Tarragona, l’obra de Mozart d’aquest diumenge i, properament, “Don Carlo” al març i “Cavalleria Rusticana” i “Pagliacci” al maig.

Des de l’any 2013, Tarragona aposta per l’òpera amb una programació regular i estable que es va iniciar amb la doble funció de La Traviata que va comptar amb la participació del baríton Àngel Òdena.

Ara fa cinc anys, la ciutat forma part del circuit estable d’òpera impulsat per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i que a Tarragona també compta amb el suport i col·laboració dels Amics de l’Òpera de Tarragona, Joventuts Musicals de Tarragona i el patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana.

Les entrades estan a la venda a www.tarracoticket.com i també a les taquilles del Teatre Tarragona una hora abans de l’espectacle.

Comentarios
Multimedia Diari