Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CreatSens Health rep el premi a l’‘startup’ més prometedora de l’IQS Tech Fest 2019

L’empresa guardonada està enfocada a controlar el progrés de la malaltia renal crònica a través d’eines tecnològiques d’última generació que permetin mesurar paràmetres rellevants per als pacients, d’una forma molt més senzilla a l’actual

Diari de Tarragona

Whatsapp
Adrià Maceira, CEO de CreatSens Health, va rebre el premi de la mà de Gemma Milne, cofundadora de Science Disrupt. FOTO: Cedida

Adrià Maceira, CEO de CreatSens Health, va rebre el premi de la mà de Gemma Milne, cofundadora de Science Disrupt. FOTO: Cedida

L’empresa derivada de la URV CreatSens Health ha rebut el premi a l’startup més prometedora de l’IQS Tech Fest 2019, que es va fer el 24 de gener a Barcelona.

L’empresa guardonada està enfocada a controlar el progrés de la malaltia renal crònica a través d’eines tecnològiques d’última generació que permetin mesurar paràmetres rellevants per als pacients, d’una forma molt més senzilla a l’actual. 

El seu producte se centra en la creació d’un dispositiu mèdic de paper capaç de mesurar nivells de creatinina i potassi, dos biomarcadors clau en el desenvolupament d’aquesta malaltia, a través d’una gota de sang. La visió de CreatSens Health és que la informació generada pel dispositiu de mesura es pugui seguir a partir d’un dispositiu mòbil com un telèfon intel·ligent o una tauleta, al consultori mèdic o a la casa del pacient. La tecnologia desenvolupada permetria la generació descentralitzada i en temps real d’informació clínica rellevant, que ajudaria l’especialista mèdic en la seva presa de decisions i podria contribuir a optimitzar els recursos del sistema sanitari.

CreatSens Health viatjarà a Boston per continuar impulsant la seva tecnologia en el programa d’immersió Richi Enterpreneurs.

Temas

Comentarios

Lea También