Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Crema mijta hectàrea de terreny a Vilabella

En l'extinció han participat quatre dotacions de bombers

Àngel Juanpere

Whatsapp
Els bombers durant les tasques d'extinció avui del foc de Vilabella. Foto: Bombers de la Generalitat

Els bombers durant les tasques d'extinció avui del foc de Vilabella. Foto: Bombers de la Generalitat

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat -dels parcs de Vila-rodona, Valls i Tarragona- han intervingut avui en les tasques d'extinció d'un incendi que s'ha declarat en un canyar situat al el punt quilomètric 2 de la carretera local TV-2032, de Renau a Vilabella, en aquest terme municipal. L'avís el van rebre minuts abans de dos quarts de dotze i aproximadament una hora després donaven el foc per controlat, i dues hores més tard per extingit. Es van cremar mitja hectàrea de terreny.

El de Vilabella no ha estat l'únic foc que s'ha declarat avui a l'Alt Camp. A dos quart d'una ha saltat l'alarma a Valls, concretament al camí de la Verneda. El foc va afectar restes de poda i les flames es van estendre a uns 25 metres lineals de marge, En les tasques d'extinció van intervenir bombers dels parcs d'Alcover i Montblanc.

Finalment, 3.000 metres quadrats de canyes i matoll van cremar al camí dels Diumenges, a Botarell (Baix Camp). El foc es va declarar a dos quarts de tres de la tarda i dues hores més tard es donava per apagat després de la intervenció de bombers de Cambrils i Reus.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También