Crema mijta hectàrea de terreny a Vilabella

En l'extinció han participat quatre dotacions de bombers

19 mayo 2017 15:27 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat -dels parcs de Vila-rodona, Valls i Tarragona- han intervingut avui en les tasques d'extinció d'un incendi que s'ha declarat en un canyar situat al el punt quilomètric 2 de la carretera local TV-2032, de Renau a Vilabella, en aquest terme municipal. L'avís el van rebre minuts abans de dos quarts de dotze i aproximadament una hora després donaven el foc per controlat, i dues hores més tard per extingit. Es van cremar mitja hectàrea de terreny.

El de Vilabella no ha estat l'únic foc que s'ha declarat avui a l'Alt Camp. A dos quart d'una ha saltat l'alarma a Valls, concretament al camí de la Verneda. El foc va afectar restes de poda i les flames es van estendre a uns 25 metres lineals de marge, En les tasques d'extinció van intervenir bombers dels parcs d'Alcover i Montblanc.

Finalment, 3.000 metres quadrats de canyes i matoll van cremar al camí dels Diumenges, a Botarell (Baix Camp). El foc es va declarar a dos quarts de tres de la tarda i dues hores més tard es donava per apagat després de la intervenció de bombers de Cambrils i Reus.

 

Comentarios
Multimedia Diari