Cremen una senyera de la Via Catalana a la façana d'un domicili de Roda de Berà amb tres avis a dins

A l'habitació on s'ha provocat l'incendi hi dormen, habitualment, els néts de la família, que afortunadament no hi eren

19 mayo 2017 19:54 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una matrimoni de Roda de Berà s'ha endut un fort ensurt la mitjanit d'aquest diumenge, quan el Servei d'Emergències Mèdiques els ha trucat a la porta amb insistència i els ha informat que feia una estona s'havia produït un incendi a la façana de casa seva, a la plaça dels Pins. Quan han sortit a veure què passava, s'han adoant que algú havia cremat la senyera de la Via Catalana per la independència que la dona havia penjat a una finesta el passat 11 de setembre.

Els bombers i els serveis d'emergències han ventilat una habitació que havia quedat plena de fum i s'han interessat per l'estat de salut dels habitants de la casa, especialment quan s'han adonat que a l'habitatge hi conviu un matrimoni de 72 i 65 anys junt a la mare de la dona, de 92 anys. Cap dels tres  havia pres mal, però l'home, Josep María Virgili, ha explicat al Diari que a l'habitació que ha quedat plena de fum hi acostumen a dormir els seus néts, que afortunadament no hi eren.

 

Indignació amb l'ajuntament

L'avi s'ha mostrat indignat amb els "brètols" que han cremat la bandera per la imprudència que suposa, però sobretot amb l'actitud de la policia local. Segons assegura, quan han trucat a l'Ajuntament de Roda de Berà per denunciar el succés, els agents els han dit que ja en tenien constància i que ja havien passat pel lloc dels fets per prendre'n nota. Josep María Virgili no s'explica com és possible que no els hagin trucat a la porta ni s'hagin interessat pel seu estat de salut, tal com han fet una estona després els bombers i els serveis d'emergències.  

Comentarios
Multimedia Diari