Creu Roja preveu recollir prop de 8.000 joguines per més de 3.000 infants en dificultat social de la demarcació

Prop de 220 persones voluntàries participen fins al 2 de gener en la 22a edició de la campanya

19 mayo 2017 23:59 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Creu Roja Joventut ha començat la 22a campanya de recollida de joguines pels més de 3.000 infants en situació de vulnerabilitat que hi ha al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Sota el lema 'No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets", l'entitat preveu recollir prop de 8.000 joguines noves. Des de Creu Roja a Tarragona s'ha fet una crida per possibilitat que tots els xiquets de la demarcació rebin una joguina: ni bèl·lica ni sexista i, a poder ser, que fomenti el joc cooperatiu i col·lectiu. Més de 220 voluntaris participen des del passat 4 de desembre i fins el 2 de gener en la campanya de recollida a la demarcació.

 

L'any passat es van recollir a la demarcació un total de 7.965 joguines que es van repartir a 3.040 infants amb necessitats.

 

De moment s'han habilitat disset punts de recollida al territori. Els punts principals seran les oficines locals de Creu Roja a Alcanar (Montsià), Amposta, Móra d'Ebre, la Sénia (Montsià), l'Ampolla (Baix Ebre), Móra la Nova (Ribera d'Ebre), Tortosa i Deltebre (Baix Ebre) a les Terres de l'Ebre; i a Valls, El Vendrell, Calafell (Baix Penedès), Mont-roig (Baix Camp), Reus, Tarragona i Vila-seca (Tarragonès) al Camp de Tarragona. A més, a la ciutat de Tarragona també hi ha dos punts suplementaris al centre comercial Parc Central i al centre mèdic Rambla Nova.

 

Comentarios
Multimedia Diari