Más de Tarragona

Creu Roja preveu recollir prop de 8.000 joguines per més de 3.000 infants en dificultat social de la demarcació

Prop de 220 persones voluntàries participen fins al 2 de gener en la 22a edició de la campanya

ACN

Whatsapp

Creu Roja Joventut ha començat la 22a campanya de recollida de joguines pels més de 3.000 infants en situació de vulnerabilitat que hi ha al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Sota el lema 'No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets", l'entitat preveu recollir prop de 8.000 joguines noves. Des de Creu Roja a Tarragona s'ha fet una crida per possibilitat que tots els xiquets de la demarcació rebin una joguina: ni bèl·lica ni sexista i, a poder ser, que fomenti el joc cooperatiu i col·lectiu. Més de 220 voluntaris participen des del passat 4 de desembre i fins el 2 de gener en la campanya de recollida a la demarcació.

L'any passat es van recollir a la demarcació un total de 7.965 joguines que es van repartir a 3.040 infants amb necessitats.

De moment s'han habilitat disset punts de recollida al territori. Els punts principals seran les oficines locals de Creu Roja a Alcanar (Montsià), Amposta, Móra d'Ebre, la Sénia (Montsià), l'Ampolla (Baix Ebre), Móra la Nova (Ribera d'Ebre), Tortosa i Deltebre (Baix Ebre) a les Terres de l'Ebre; i a Valls, El Vendrell, Calafell (Baix Penedès), Mont-roig (Baix Camp), Reus, Tarragona i Vila-seca (Tarragonès) al Camp de Tarragona. A més, a la ciutat de Tarragona també hi ha dos punts suplementaris al centre comercial Parc Central i al centre mèdic Rambla Nova.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También