Crits i pancartes de ‘volem votar’ contra Ballesteros, que no cedirà locals per a l’1-0

L’alcalde de Tarragona critica que el Govern “passi la pilota” als ajuntaments i li recorda que té suficients espais de la seva propietat per fer una consulta

11 septiembre 2017 10:30 | Actualizado a 11 septiembre 2017 10:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha confirmat aquest dilluns que no cedirà espais municipals per a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. El batlle, que ha assegurat que ja s’ha adreçat al Govern amb una carta “molt respectuosa”, ha justificat que les resolucions del Tribunal Constitucional no deixen “lloc a dubtes”.

A més, Ballesteros ha criticat que la Generalitat hagi “passat la pilota” als alcaldes perquè si vol, ha dit, pot fer qualsevol consulta als més de 50 col·legis de la seva propietat. “Crec que el què volen és traslladar o compartir pressions i responsabilitats, i això no és exactament digne d’un Govern de Catalunya”, ha etzibat.

L’alcalde s’hi ha referit després de l’acte institucional de la Diada a la ciutat, on desenes de persones han interromput el seu discurs mentre reclamaven poder votar. Desenes de persones han mostrat pancartes amb els lemes ‘Volem votar’ i ‘Votar és democràcia’, estelades i urnes de cartró, que alguns partits i entitats han dipositat a la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova.

Comentarios
Multimedia Diari