Dames i Vells de Reus celebra enguany una dècada de cants satírics i humor irreverent

Actuaran el 27 i 28 amb un ball ampliat de mitja hora de durada

Cristina Valls

Whatsapp
Durant una interpretació de Dames i Vells a Reus.  FOTO: Pere Ferré/DT

Durant una interpretació de Dames i Vells a Reus. FOTO: Pere Ferré/DT

El Ball de Dames i Vells, el ball parlat que es du a terme al carrer, de caràcter satíric i burlesc a càrrec de la companyia teatral La Gata Borda de Reus celebra enguany els seus deu anys de vida. «Han suposat molta feina, si mirem enrere podem hi ha hagut molts canvis i millores. Hem après moltíssim i continuem amb la mateixa filosofia. Volem continuar fent sàtira, humor i festa. Hem anat agafant un estil propi», diu com a portaveu de la Gata Borda, Antoni Veciana.

Per tal de celebrar l’efemèride, l’agrupació teatral farà una trobada de balls parlats demà dissabte. Cada ball parlat podrà exhibir-se durant un quart d’hora, fins i tot el de Reus. Per tant, qui vingui a veure Dames i Vells de Reus, aquest dia no veurà la interpretació sencera, ja que faltaran dues parelles per actuar. No obstant això, es podrà gaudir de les actuacions a la tarda del Ball de Vells de Valls i a la tarda els Malcasats de Vilanova i la Geltrú i els de Vilafranca.

Al migdia a Cal Massó (12.30h), a més, hi haurà un vermut satíric, representació de balls parlats i cançó improvisada. Dames i Vells de Reus actuaran el 27 i el 28 amb el ball ampliat de mitja hora. Veciana esmenta que «enguany ens esforcem amb els assajos, hem d’estar molt al dia per elaborar guions. Ho vivim intensament». De fet, han elaborat dues línies d’assaig amb un repartiment diferent en cada sessió. 

Temas

Comentarios

Lea También