Darrera crida a la participació i optimisme entre els candidats a l'alcaldia de Tortosa

El candidat de CiU i alcalde, Ferran Bel, confia que la gent aprofiti el bon dia per sortir a votar

19 mayo 2017 22:44 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Entre les deu del matí i la una del migdia tots els candidats amb representació a l'Ajuntament de Tortosa han exercit el seu vot fent una darrera crida a la participació en aquests comicis municipals. La majoria ho han fet acompanyats per les seves famílies i s'han mostrat optimismes. El candidat de CiU i alcalde, Ferran Bel, que ha votat al centre multiús del barri de Remolins , ha animat a la ciutadania a aprofitar el bon temps per anar a votar. "Tenim bones sensacions" ha assegurat. També han expressat els seus desitjos que aquest 24M sigui la "festa de la democràcia" els candidats del PSC, Enric Roig; d'ERC, Josep Monclús; de Movem, Jordi Jordan; del PP, Xavier Dalmau; i de PxC, Jordi Casanova.

L'actual alcalde i candidat de CiU, Ferran Bel, ha votat a dos quarts d'una del migdia, acompanyat de la seva dona i dels seus dos fills. Precisament, la seva filla, ha estat el primer cop que votava en unes eleccions -només ho havia fet el 9N. Bel s'ha mostrat "esperançat" pels resultats i no ha amagat que "les sensacions són bones". Des del col·legi electoral on ha votat, ha fet una darrera crida perquè hi hagi un bon índex de participació, que podria estar una mica per sobre de la de fa quatre anys. "Que els tortosins, com sempre han fet, decideixin i que la gent vingui a votar", ha manifestat Bel.

Des de la seu de la UNED, a l'antic Banc d'Espanya, el candidat del PSC, Enric Roig, ha votat a quarts de dotze del migdia, acompanyat de la seva dona i els seus tres fills. Roig creu que els comicis municipals són les "eleccions més importants perquè afecten al dia a dia del ciutadà", i s'ha mostrat convençut que la climatologia ajudarà a la gent a sortir de casa i anar a votar. "És el dia que la gent ha de decidir lliurement quina Tortosa volen", ha afegit, fent una crida a "continuar participant en la vida pública de la ciutat.

El primer dels candidats en representació que ha votat ha estat l'alcaldable per ERC, Josep Felip Monclús, a les deu del matí i acompanyat de la seva dona. Monclús ha fet una crida a la participació perquè votar suposa "passar de ser súbdit a ciutadà". "És molt important que la ciutadania exerceixi els seus drets i doni la seva opinió", ha afegit.

També ha fet una crida a la participació, el candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan, que ha votat poc abans de les dotze del migdia a un col·legi electoral del nucli antic. Jordan ha posat de relleu la importància d'anar a votar "per respecte a les persones que durant molts anys han lluitat per un sistema democràtic". Jordan ha demanat a la ciutadania que participi i s'impliqui "en un dia tan important per a la nostra ciutat".

Per la seva part, el candidat del PPC, Xavier Dalmau, també ha qualificat les eleccions com un "nou triomf de la democràcia" i ha demanat a la gent que exerceixi el seu dret "perquè és una necessitat del ciutadà dir el que pensa i opina". Dalmau també s'ha mostrat optimista de millorar els resultats a Tortosa, on el PPC té un regidor.

Per últim, el candidat de PxC, Jordi Pere Casanova, ha animat al ciutadà a aprofitar el bon dia que fa a Tortosa per anar a votar. "Si anem tots, a partir de demà podrem recuperar la nostra ciutat", ha afegit. Casanova també s'ha mostrat optimista dels resultats que fa quatre anys van portar a la formació a tenir representació per primera vegada al consistori.

Comentarios
Multimedia Diari