David DeMaría omple el Casal Cultural de la Pobla de Mafumet

La recaptació íntegra del concert i la del Bingo solidari seran destinades a La Marató de TV3, que també es beneficiarà el proper 26 de desembre dels ingressos per venda d’entrades a la representació dels Pastorets.

20 diciembre 2017 10:49 | Actualizado a 20 diciembre 2017 11:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un dels moments més esperats del Nadal 2017 a La Pobla de Mafumet va arribar aquest passat dissabte quan, al vespre, el Casal Cultural va obrir les seves portes per rebre els prop de 400 assistents que van omplir la sala per gaudir amb el concert de David DeMaría.

L’artista va oferir un recital tot presentant el seu darrer treball discogràfic, “Séptimo cielo”, que va meravellar el públic en una trobada que, a més de l’interès per assaborir un concert amb un intèrpret àmpliament reconegut, també oferia un rerefons solidari.

I és que per accedir a aquest espectacle calia abonar 5 € en concepte d’entrada solidària amb la Marató de TV3, que va tenir lloc diumenge dia 17.

A més, també ahir va tenir lloc un altre acte col·laboratiu amb la Marató, com és el ja clàssic Bingo solidari organitzat per la Llar de Jubilats i Pensionistes de La Pobla, i que també va aconseguir una excel·lent participació i una bona suma de diners a favor de la iniciativa solidària, enguany dedicada a les malalties infeccioses.

A més d’aquests dos actes ja celebrats, La Pobla mostrarà novament el seu esperit solidari amb la Marató el dia de Sant Esteve. I és que la representació dels Pastorets, a càrrec de La Corriola Teatre, també destinarà la seva recaptació a aquesta causa.

En aquest cas, el preu de l’entrada és de només 3 €, per a una funció que tindrà lloc al Casal Cultural, a les 19.30 hores. I també amb un caire solidari, el Nadal a La Pobla inclou dues propostes que ja són imprescindibles en aquestes dates.

D’una banda, el Torneig Dow de futbol base servirà un any més per recollir joguines per als infants més necessitats. En aquest sentit, tant els futbolistes que disputin el torneig com el públic assistent podran lliurar joguines a mode d’entrada solidària al torneig, que tindrà lloc el 27 de desembre.

Finalment, de l’11 de desembre al 7 de gener s’establirà una recollida solidària d’aliments. Tothom qui vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa podrà aportar-hi aliments bàsics als punts de recollida habilitats per a l’ocasió: l’escola, el Casal de la Gent Gran, el Casal Cultural, el Mercat i el Pavelló.

Comentarios
Multimedia Diari