David Iturria March, nou director del Parc Natural de Montsant

Ha estat vinculat des del 2001 a diversos Departaments de la Generalitat, parcs i espais naturals.

05 febrero 2018 12:06 | Actualizado a 05 febrero 2018 18:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

David Iturria March ha estat nomenat nou director del Parc Natural de Montsant. Enginyer tècnic forestal de formació per la Universitat de Lleida, compta amb una àmplia trajectòria dins l’àmbit de la gestió pública del medi natural. Així, ha estat vinculat des del 2001 a diversos Departaments de la Generalitat, parcs i espais naturals.

La seva vinculació amb el Parc Natural de Montsant es remunta al 2012, quan va entrar a formar part de l’equip com a enginyer tècnic forestal. Com a tal, va participar en la Comissió Tècnica de la Carta del Paisatge del Priorat entre el 2014 i el 2015.

Entre 2011 i 2012 va ser docent de l’Escola de Capacitació Agrària del Pirineu, adscrita a l’antic Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Prèviament, entre 2005 i 2010 va treballar com a enginyer tècnic forestal dels Serveis Territorials de Tarragona de l’antic Departament de Medi Ambient i Habitatge, mentre que al 2003 va estar vinculat al Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet.

Una “nova etapa encoratjadora”

En l’editorial del butlletí del número de febrer del Parc Natural de Montsant, el nou director assegura començar “una nova etapa encoratjadora”, en la qual pretén situar el parc com “un punt de referència de desenvolupament sostenible per protegir el medi i divulgar-lo a tota la ciutadania”.

A més, lloa l’empremta de l’anterior directora del parc, Neus Miró, “per la seva dedicació, empenta i passió encomiables”, valors que assegura que continuarà defensant com a pilar central dels fonaments del parc.

Comentarios
Multimedia Diari