Delaporte i Her Little Donkey actuen a Tarragona

Serà aquest divendres a la Capsa de Música a partir de les 22.30 hores, dins del cicle Movistar 

12 junio 2019 06:55 | Actualizado a 12 junio 2019 07:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El cicle de concerts mensuals inaugurat el passat mes de maig per Movistar tornarà aquest divendres amb grups del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical nacional. Delaporte i Her Little Donkey actuaran a la Capsa de Música de Tarragona amb un concert gratuït amb invitacions, les quals es poden recollir a les botigues Movistar de la ciutat. El concert començarà a les 22.30 hores amb Her Little Donkey, com a teloners, i continuarà amb l’actuació principal de Delaporte. 

Delaporte és un projecte italo-espanyol de música electrònica amb seu a Madrid creat per Sandra Delaporte i Sergio Salvi. Ambdós vénen de l’escena de música negra a la recerca d’un nou discurs amb referències electròniques. Comencen a llançar alguns covers a YouTube, fins que decideixen mostrar el seu propi material, que abraçava cançons de tots els gèneres: J. J. Cale, Nina Simone, Bomba Estéreo o Nicola Cruz. Després dels seus dos primers EP’s, #One i #Uno, on alternen temes tant en espanyol com en anglès, han posat les mires en sons més tribals sense deixar de costat l’electrònica. Actualment es troben en ple procés creatiu del seu pròxim àlbum Como Anoche. De forma paral·lela, col·laboren en projectes amb artistes nacionals i internacionals, així com en la banda sonora d’una pel·lícula espanyola que s’estrenarà el pròxim any. 

Her Little Donkey és una banda de Barcelona que conta històries «de les de veritat» i fa pop majúscul. Where’s the Glow és el seu disc més refinat; sona a anys 80, als millors anys 80, els de Prefab Sprout, Talking Heads o fins i tot, Orange Juice. 
La banda Her Little Donkey, combaten el grisenc de la ciutat amb cançons porpres, explosions de chorus i melodies infeccioses. Somiadors, melòmans i plens de contrastos, Her Little Donkey segueix sent un grup d’ànima dream-pop, però que ha pujat un esglaó en riquesa. Puntejos de platja, melodies al Beach Boys passats de reverb i fins a samplers que van de la Tamla als grups de punk de nois dels vuitanta.
Des de l’organització recorden que els concerts Movistar a Tarragona són gratuïts; les invitacions poden recollir-se fins a fi d’existències a les següents botigues Movistar de la ciutat. 

Comentarios
Multimedia Diari