Delimiten l'entorn de protecció del Castell Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou

L'objectiu és garantir la pervivència dels seus valors culturals, paisatgístics i ambientals en les millors condicions possibles

19 mayo 2017 20:24 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Govern ha acordat delimitar l'entorn de protecció de dos béns culturals nacionals d'interès nacional: el Castell Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou, a Riudecanyes (Baix Camp), i la Torre de La Guàrdia de Tornabous (Urgell). La definició d'un entorn de protecció al voltant dels dos monuments té com a objectiu garantir la pervivència dels seus múltiples valors culturals, paisatgístics i ambientals en les millors condicions possibles.

En el cas del Castell Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou, s'inclou com a objecte de protecció el subsòl del monument i de l'entorn de protecció per

garantir la seva visualització i el control de les possibles edificacions, instal·lacions o usos que es puguin aplicar en el seu àmbit.

Pel que fa la Torre de La Guàrdia de Tornabous, l'entorn es defineix per controlar l'afectació de les possibles actuacions en els edificis adjacents o que donen front a la Torre i per garantir les perspectives de la Torre i de l'espai públic que l'envolta.

Comentarios
Multimedia Diari