Demanen 6 anys de presó per un lladre multireincident que va fer dues estrebades a Tarragona

L’home acumula cinc condemnes per robatoris amb intimidació

 

14 agosto 2017 14:06 | Actualizado a 08 noviembre 2017 13:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La fiscalia sol·licita una pena de sis anys de presó per un home, Juan R.L., que està acusat de fer dues estrebades de bossa en ple carrer a Tarragona. Els fets es remunten a la matinada del 4 de gener del 2014 quan l’home -que acumula fins a cinc condemnes anteriors per robatoris amb intimidació-, va abordar dues dones que es trobaven a l’avinguda de Ramon y Cajal. Segons la fiscalia, l’individu va exhibir una navalla per obligar les dues a donar-li les seves bosses. Tot i això, les víctimes s’hi van negar i l’acusat els va arrabassar les bosses amb força. En aquell moment, la navalla va passar per la cara d’una de les dues dones i li va ocasionar un tall a la barbeta.

La dona que va resultar ferida va recuperar part de les pertinences que li havien sostret, però reclama per la bossa i per un carregador de mòbil. L’altra víctima reclama per un telèfon mòbil, unes claus, un reproductor de música, una ronyonera i 30 euros en efectiu. 

Segons el fiscal, els fets constitueixen un delicte de robatori amb intimidació, amb l’agreujant de multireincidència, pel qual sol·licita una pena de sis anys de presó. De fet, l’home ja havia estat condemnat pel mateix delicte els anys 2004, 2005, 2006, 2007 i 2008, en aquest darrer cas a una pena de tres anys de privació de llibertat. 

A més, el ministeri fiscal demana que l’home pagui una indemnització a les víctimes que, en total, s’enfila a prop de 380 euros. Està previst que el judici se celebri el 12 de setembre a la Secció Segona de l’Audiència de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari