Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Denuncien una empresa dels Garidells per ús fraudulent de gasoil bonificat

Utilitzaven el combustible per a una activitat no permesa

Redacció

Whatsapp
Foto: DT

Foto: DT

Una empresa dels Garidells dedicada a l’extracció i recollida de residus ha estat denunciada per la Guàrdia Civil d’ús fraudulent de gasoil bonificat en diversos dels seus camions. Concretament, tres d’aquests vehicles utilitzaven gasoil del tipus ‘B’, que només és per a ús agrícola i pesquer. Així, segons fonts de la Guàrdia Civil, s’utilitzava gasoil bonificat per a una activitat no permesa. Els camions portaven uns dipòsits auxiliars que els permetia carregar dos combustibles: gasoil de tipus ‘A’ en el dipòsit principal, mentre l’auxiliar el podien omplir del ‘B’.

A la cabina del conductor fins i tot s’havia instal·lat un sistema electrònic per poder triar en tot moment quin tipus de combustible es volia consumir. La Guàrdia Civil va extreure mostres i va notificar als responsables de l’empresa que denunciaria aquesta infracció a la llei sobre impostos fiscals especials.

La irregularitat va ser detectada la setmana passada pel Seprona i el Servei Fiscal i de Fronteres de la Comandància de la Guàrdia Civil mentre feien una inspecció a l’empresa amb l’objectiu de verificar que fa el tractament de residus correctament.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También