Desallotgen nou veïns per l'incendi d'un pis al barri del Serrallo

El foc ha tingut lloc en un edifici de la plaça Bisbe Bonet i ningú ha resultat ferit

28 abril 2021 18:05 | Actualizado a 05 mayo 2021 15:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'incendi en un pis de la plaça Bisbe Bonet del barri del Serrallo de Tarragona ha obligat els bombers a desallotjar els seus veïns, nou en total, com a mesura de precaució mentre apagaven les flames. Per sort ningú ha resultat ferit, ja que l'habitatge es trobava buida en el moment dels fets. Tot apunta al fet que l'incendi hauria estat provocat per la crema de l'aire condicionat, encara que no es descarten altres possibilitats, ja que també han resultat afectades la cuina i el passadís de l'immoble.

Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, l'avís d'alerta s'ha rebut al voltant de les 19 hores. Ràpidament, quatre dotacions s'han desplaçat fins a l'edifici número 11 de la plaça Bisbe Bonet del Serrallo situat just davant de l'església. Els bombers han ordenat el desallotjament dels veïns mentre actuaven per apagar el foc. Una vegada controlada la situació, i finalitzades les feines de ventilació de l'immoble, els residents han pogut tornar a les seves cases.

Dues patrulles de la Policia Portuària i una de la Guàrdia Urbana han tallat el pas als vehicles del carrer Moll de Pescadors durant la intervenció dels bombers.

Comentarios
Multimedia Diari