Desallotgen un magatzem de productes químics a Tarragona per una deflagració de material molt inflamable

Una cambra frigorífica que conté productes perillosos ha arribat a pujar la seva temperatura per sobre dels 30 graus i el carrer de l'empresa ha quedat tallat durant una estona

19 mayo 2017 18:24 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un magatzem de productes químics ha estat desallotjat el matí d'aquest dimarts al polígon Entrevies de Tarragona després que es registrés una deflagració de productes altament inflamables en una cambra frigorífica.

Segons ha pogut saber el Diari, el succés s'ha registrat a les 07.00 hores del matí en una empresa que es dedica a l'emmagatzematge de productes químics arran d'un incident que s'ha produït en una de les cambres frigorífiques que conté aquest tipus de productes, que han d'estar, necessàriament, a molt baixa temperatura. La deflagració hauria tingut lloc en un bidó d'un producte químic altament inflamable a temperatura ambient.

En el moment dels fets, s'ha activat el sistema automàtic d'extinció, però la temperatura de la cambra ha pujat per damunt dels 30 graus. Dues dotacions de bombers del parc de Tarragona s'han traslladat fins al magatzem, han controlat la situació i han pogut treure a fora algunes restes de productes afectats.

De mica en mica, la cambra frigorífica està recuperant la seva temperatura òptima i els treballadors ja han pogut tornar al seu lloc de feina. El carrer de l'empresa també ha hagut de ser tallat durant una estona.

Comentarios
Multimedia Diari