Más de Tarragona

"Desatadas", amb Paz Padilla, aquest cap de setmana al Palau de Congressos de TGN

Les actuacions seran dissabte 27 d’abril, a les 20.30 hores, i diumenge 28 d’abril a les 18.30 hores

Diari de Tarragona

Whatsapp

"Desatadas", amb Paz Padilla, aquest cap de setmana al Palau de Congressos de TGN

Dissabte 27 d’abril, a les 20.30h, i diumenge 28 d’abril a les 18.30h, Paz Padilla actuarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona juntament amb les actrius Esther Rivas i Natalie Pinot. Un espectacle de Félix Sabroso.

Les tres actrius interpreten a ritme trepidant diferents situacions ficant-se en la pell de diferents personatges que protagonitzen situacions reconeixibles però amb un enfocament sorprenent. Una comèdia de to àcid que parteix de la realitat per disparar-se fins l’inesperat, on la paraula és l’eina essencial.

Les entrades es poden comprar online des de 18€ (despeses de gestió no incloses). Tots els enllaços a la venda d’entrades dels espectacles que tenen lloc al palau de Congresssod e Tarragona els trobareu a www.palautarragona.com

Una comèdia que es construeix a partir d’escenes independents que tenen totes un fons comú, la mentida i la bogeria que tenyeix totes les situacions de la vida actual. La religió, la por a la soledat, l’engany a la parella, la competitivitat en l’àmbit professional, la crueltat familiar, el desamor i fins a la mort o la bogeria.

Com en altres espectacles de Sabroso, el director se serveix d’una estructura que li és coneguda, on tres actrius s’enfronten en peces curtes i esquetxos, que introdueixen l’espectador en un univers de situacions reconeixibles i sorprenents…

 

Explica Félix Sabroso que “DESATADAS“ neix de la voluntat de fer comèdia, “de la necessitat de retratar la societat actual, de revisar aquesta prima línia que separa la normalitat de la bogeria”. Així, les tres actrius van entrant i sortint de diferents històries, mostrant diferents matisos i rols fins a aconseguir “un espectacle amb ‘missatge’, molt divertit però amb molta càrrega de fons”.

Temas

Comentarios

Lea También