Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Desconvocada la vaga indefinida a la cristallera Saint-Gobain de l'Arboç

No es descarta tornar a anunciar-la si l'empresa persisteix a "proposar mesures que precaritzin l'ocupació"

ACN

Whatsapp

La plantilla de l'empresa cristallera Saint-Gobain de l'Arboç (Baix Penedès) ha desconvocat la vaga indefinida de quatre hores per torn que havien anunciat a partir del 15 de febrer després que l'empresa hagi retirat les propostes de pla de competitivitat que plantejava per millorar el rendiment de la firma. La plantilla s'oposava a aquest pla per considerar-lo un "atac" a la qualitat de l'ocupació i al conveni col·lectiu. Malgrat que la direcció hagi retirat les propostes del pla de competitivitat esmentat, els treballadors consideren que l'empresa no ha fet marxa enrere "en cap cas" de la intenció de "fer retallades", per la qual cosa, afirmen, tampoc s'ha retirat el pla.

És per això que tot i haver desconvocat la vaga, els treballadors no abaixen la guàrdia i han acordat en assemblea tornar-la a convocar si l'empresa "reincideix" en fer propostes que "suposin precaritzar l'ocupació, destruir llocs de treball o vulnerar el conveni col·lectiu".

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También