Despreniments a la teulada d’una casa adossada del Morell

Una dotació de bombers va anar a revisar les cases

04 marzo 2020 06:35 | Actualizado a 04 marzo 2020 11:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A tres quarts de nou del vespre d’aquest dimarts, una dotació de bombers del parc de Tarragona es va desplaçar fins al Morell a revisar la teulada d’una casa adossada després d’haver-se produït despreniments.

Els fets van tenir lloc en el número 7 del carrer de les Bòbiles.

Els bombers, amb l’ajuda de l’autoescala, van estar revisant la teulada i van retirar peces a punt de caure. En mitja hora van tornar al parc.

Altres sortides pel vent

Per una altra part, el vent d’aquesta nit-matinada també ha provocat una altra sortida dels bombers, en aquest cas al número 11 del carrer dels Roser de Vandellòs per treure un tendal del balcó que estava a punt de caure.

El vent també va provocar que s'aixequés una planxa d'alumini d'una façana del carrer de les Clotes de Montbrió del Camp. A les 8.27 hores els bombers han anat al lloc a revisar-la ja que semblava inestable. 

També pel vent va caure un pi damunt un vehicle aparcat al passatge Pere el Cerimoniós de l'Ametlla de Mar. L'avís l'han rebut els bombers a un quart de deu del matí d'avui dimecres i cap el lloc s'ha desplaçat una dotació.

Comentarios
Multimedia Diari