Detenen 4 homes per cultivar gairebé 5.000 plantes de marihuana a Alcover

En la mateixa finca també es van intervenir més de 60.000 euros en metàl·lic provinents de la venda de la droga

19 mayo 2017 18:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la policia catalana han detingut a quatre homes, dos d'ells germans, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública al cultivar més de 4.900 plantes de marihuana en una finca d'Alcover.

Els Mossos d'Esquadra han informat avui en un comunicat que les detencions es van produir dimarts passat, dia 13, i que en la mateixa finca també es van intervenir més de 60.000 euros en metàl·lic provinents de la venda de la droga.

Els detinguts són quatre homes d'entre 35 i 40 anys, veïns d'Alcover, dos dels quals són germans i ja han ingressat a la presó com a presumptes responsables de la plantació, mentre els altres dos havien estat contractats pels anteriors i han estat posats en llibertat amb càrrecs.

La investigació sobre aquesta plantació es va iniciar a principi del mes d'agost quan una patrulla dels mossos que circulava pel carrer Garrofers de la urbanització Serradalt d'Alcover va notar una forta olor a marihuana.

Després de concretar la parcel·la de la qual procedia la forta olor, els agents van constatar que el recinte estava conformat per dues cases i magatzems annexos que disposaven de molts més sistemes de climatització dels necessaris.

Dimarts passat van entrar a la finca, on els agents van descobrir un ampli cultiu de marihuana, tant a l'exterior com a l'interior de les cases i els magatzems.

En total, van recollir més de 4.900 plantes de marihuana i 4,28 quilos de cabdells d'aquesta droga ja preparats per vendre.

Els agents també van detectar que els detinguts s'havien connectat il·legalment a la xarxa elèctrica i ara la companyia haurà de determinar la quantitat defraudada.

Els dos germans detinguts, tots dos amb antecedents, van passar ahir divendres a disposició del Jutjat d'instrucció número 2 de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.

Comentarios
Multimedia Diari