Detenen tres joves per entrar a robar en una masia de Maspujols i per tràfic de drogues

Els responsables de l'immoble van quedar arrestats per cultivar marihuana

19 mayo 2017 20:28 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 20 de gener tres homes acusats d'entrar a robar a l'interior d'una masia de Maspujols, d'on es van endur 3,6 quilos de marihuana, una vídeo consola, un rellotge, un esprai de defensa, quants i tornavisos, entre d'altres objectes. Els fets es van produir quan al voltant de les cinc de la tarda un home va veure els presumptes lladres –d'entre 19 i 27 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Reus- com sortien corrent de la masia amb unes bosses de mà. Els Mossos van interceptar-los a l'estació de Renfe de Reus amb tot el material sostret. L'endemà, els agents van detenir dos homes de nacionalitat espanyola de 34 i 37 anys i veïns de Maspujols i La Canonja, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Després de la detenció dels tres presumptes lladres, com a presumptes autors d’un robatori a interior de domicili i un delicte contra la salut pública, els agents es van dirigir a la masia i van comprovar que la porta havia estat forçada i el seu interior es trobava regirat i amb restes de marihuana. L'endemà, els investigadors van retornar al mas i van localitzar als seus dos responsables. Els agents van detectar en la mateixa finca les restes del que havia estat un cultiu de marihuana amb un centenar de forats i tot de material relacionat amb el cultiu, així com una tenda de campanya modificada per funcionar com assecador.

Davant les evidències aquestes dues persones van quedar detingudes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. A més, es van intervenir dues escopetes, una d’elles modificada, i una pistola del calibre 4.5 de les que no tenien cap documentació ni permís.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Comentarios
Multimedia Diari